For dem, der vil kombinere de storslåede naturoplevelser i Danmarks første nationalpark i Thy med den herligste forkælelse på et nostalgisk hotel i moderne klæder, er valget klart: De skal naturligvis bo på Hotel Thinggaard i Hurup midt i Thy med det brusende Vesterhav til den ene side og Limfjordens blinkende vige til den anden.

Lige rundt om hjørnet ligger Sydthy Kurbad, der i samarbejde med hotellet tilbyder wellness-ophold på et højt kvalitetsniveau, f.eks. full body massage, der løsner op for spændingerne og de ømme muskler, eller peeling af hele kroppen med skrubbesalt og fugtgivende olier. Et par dage på Hotel Thinggaard med et besøg i kurbadet er simpelthen den ultimative forkælelse.

Også i Hotel Thinggaards restaurant bliver man forkælet. Hotellets dygtige kokke tager udgangspunkt i godt håndværk og det danske køkkens bedste råvarer, men tilsætter kreative finesser, som gør det til en ekstra oplevelse at sætte sig til rette i restauranten om aftenen, efter at man dagen igennem har nydt stranden og naturen. Til frokost er der godt dansk smørrebrød, sildetallerken og udsøgte små retter.

Værd at vide
Hotel Thinggaard åbnede i 2009 en helt ny hotelfløj med 24 meget flotte værelser, og hotellet råder dermed over 32 værelser, der alle har kabel-tv, internet, minibar og naturligvis bad og toilet. Hotellet er et godt udgangspunkt for naturoplevelser til fods, på cykel, til hest eller i bil i Nationalpark Thy, og med Næssund-færgen kan man på nogle få minutter komme til Limfjordsøen Mors. Blandt Nationalparkens store seværdigheder er Stenbjerg Landingsplads med Nationalparkens infocenter og fugletårnet i Tved Klitplantage, hvor man kan være heldig at opleve dansende traner

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

Top
More-fill
Image_bkuvxkmq
More-fill
More-fill