Logo

Hotel Skandia


Hotel Skandia er en del af Small Danish Hotels, der er en kæde af hyggelige byhoteller, som er praktisk placeret i forhold til shopping, sightseeing, kulturtilbud og attraktioner.
Small Danish Hotels er en del af foreningen Danske Kroer & Hoteller, så vi tager selvfølgelig imod gavekort hertil. Hotellet er et ældre, men hyggeligt familiehotel i hjertet af Helsingør.

Med en afstand på kun 40 minutter til Københavns Hovedbanegård og 2 minutters gang til station og færgeterminal, er beliggenheden ideel. En tur til Kronborg Slot kan nemt klares til fods på under 10 minutter, og til det internationale kunstmuseum Louisiana er der blot 20 minutters kørsel med bus.
Helsingørs mangeartede butikker gør byen til samlingspunktet for handel i Nordsjælland. På 20 minutter kan man med de 3 færgeruter nå Helsingborg, hvor der ligeledes er et rigt udbud af spændende varer.

Besøg også det nye indkøbscentrum i Söder eller Vãlacentret, hvor man desuden finder mange gode restauranter.
Hotel Skandia råder over dobbeltværelser og familieværelser og enkeltværelser, samt handicapvenligt dobbeltværelse velegnet for kørestolsbrugere. Alle værelser er særdeles hyggeligt indrettet, og alle med tv.

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

More-fill
0135_lo-skolen
More-fill
More-fill