Logo_himmerland-final

Himmerland Golf & SPA Resort


Himmerland Golf & Spa Resort ligger lige midt i Vesthimmerlands hjerte, i et flot naturområde kun 45 minutters kørsel fra Aalborg.
Her tilbyder vi unikke oplevelser til alle livsnydere.

Overnatningsmuligheder
Vi byder på 60 stilfulde og rummelige hotelværelser, som alle er indrettet i et enkelt skandinavisk design med flotte udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.
Derudover er resortet omgivet af over 300 hyggelige feriehuse, som er den perfekte løsning til dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien eller vennerne.

Golf i verdensklasse
Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på vores to 18 hullers golfbaner, især på PGA Backtee Course, som i august 2014-2016 er vært for European Tour turneringen ”Made in Denmark”.
Dertil tilbyder vi en række yderligere golffaciliteter – fantastiske træningsområder, ekspert undervisning fra vores dygtige pro-team, en stor proshop, 50 luksus Garia golfbiler, og meget mere.

Velvære & selvforkælelse, der virker
I vores store spa & wellness center ”Nordic Spa Himmerland” skaber vi skønne spaoplevelser i et roligt og eksklusivt miljø. Her kan vores gæster vælge mellem en bred vifte af lækre spabehandlinger eller blot nyde en afslappende spadag blandt de mange bade og saunaer i spaområdet.

Spisemuligheder til enhver smag
Med ikke mindre end tre restauranter, har vi et omfattende udvalg af spisemuligheder — fra gourmetmenuer og udsøgte vine i Restaurant P.O.L.O. til traditionelle brasserie-retter med et moderne twist i Brasseriet, eller Amerikanske klassikere i bowlingcaféen, American Diner.

Sjov & aktiviteter
Med vores store nye centerbygning, der åbnede i januar 2013, har vores gæster nu muligheden for at krydre deres besøg i Himmerland med en række forskellige aktiviteter. Faciliteterne inkluderer bowlingcenter, badeland, Fit&Sund fitnesscenter, tennisbane og cykeludlejning. Sidst men ikke mindst er den nye Adventure Golfbane, der åbnede i august 2014, og byder på sjove golfoplevelser på 9 af verdens mest kendte golfhuller — i miniatureformat.

Andre stjerneklassificerede hoteller i nærheden

Image_a2
More-fill
Image_ihkusyjt
More-fill